Over mij

The

Basement

Mijn naam is Winston Monteiro Simas. Trotse eigenaar van Winstons Hairdesign.

Mijn passie voor het kappersvak is ontstaan tijdens mijn tienerjaren…

Mijn moeder was thuis altijd bezig met kappersactiviteiten, ik keek vol bewondering toe hoe behendig ze hierin was. Vervolgens nam ze deel aan een verkorte kappersopleiding, waardoor ze een grote kapperskoffer vol kappersgereedschappen moest aanschaffen.

De “grote kapperskoffer” fascineerde en inspireerde mij. Het zaadje was gepland!

Al snel (tienerjaren) hield ik me ook bezig met het knippen/stylen van familie, vrienden en kennissen. Dit ging me goed af, hierdoor werd het wat serieuzer en creëerde ik mijn eigen stijl en ruimte in “the basement” (schuur van mijn moeder) met een tikkeltje professionaliteit door de “grote kapperskoffer” van mijn moeder.

Ik verdiende daarmee een aardig zakcentje. Op 18 jarige leeftijd besloot ik van mijn gespaarde centjes ook een kappersopleiding te volgen, zodat ik mezelf kon specialiseren in een volwaardige Hairdresser. Ik heb mijn kappersopleiding succesvol afgerond (als Allround Hairstylist). Kroes-, steil-, lang- of korthaar…kom maar op!

Na mijn opleiding heb ik voor diverse kapsalons gewerkt, bij Carlos Kappers te Rotterdam heb ik mezelf nog beter kunnen ontwikkelen. Dit gaf mij de motivatie om na al die jaren een eigen business te starten…genaamd WINSTONS HAIRDESIGN.

Winstons Hairdesign staat voor Kwaliteit, Professionaliteit & Good Vibes.

Tijdens je behandeling krijg je de volle aandacht van mij (Jong & Oud) en is er altijd ruimte voor een leuk of fijn gesprek.

See you soon!

Life is more beautiful…when you meet the right hairdresser

Neem een kijkje

Met winstons hairdesign

Neem even een break van de drukte van alledag en kom langs bij Winston’s Hairdesign voor een relaxte en chill ervaring. Ik ben een professionele kapper die niet alleen streeft naar kwaliteit in mijn werk, maar ook naar een ontspannen en gezellige sfeer in mijn salon. Bij mij kun je niet alleen terecht voor een professionele knipbeurt, kleuring of make-over, maar ook voor leuke gesprekjes en good vibes.

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen in mijn stoel en daarom creëer ik graag een aangename sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Ik ben er om naar jouw wensen te luisteren en jouw haar om te toveren tot de perfecte look. Of je nu gaat voor een trendy nieuwe stijl, een klassieke coupe of een complete metamorfose, ik zorg ervoor dat jij met een zelfverzekerd gevoel onze salon verlaat.

Scroll to Top